Slik får du størst utbytte av Karriereuka!

Karriereuka er en unik mulighet til å bli kjent med arbeidsmarkedet, få oversikt over dine muligheter, og bli kjent med dine egne ønsker for studieliv og arbeidsliv. 

Jente sitter på gressplen og smiler mot fotografen

Fem tips for å lykkes på Karriereuka: 

  1. Finn ut hva ditt behov er akkurat nå. Trenger du en relevant deltidsjobb, eller skal du snart skrive masteroppgave? Da er det lettere å finne relevante aktiviteter i programmet.
  2. Er du usikker på hva du trenger, eller hva som er mest relevant for deg? Book en prat om Karriereuka. (Velg mellom telefon, zoom og personlig oppmøte.) 
  3. På standdagen har du en unik mulighet til å møte arbeidsgivere fra ulike bransjer og sektorer.  Sjekk oversikten over arbeidsgivere, se hvem som kommer, hva de gjør og hvilke muligheter de tilbyr. 
  4. Vil du møte opp godt rustet til standdagen? Kom på webinaret "Hjelp jeg skal snakke med arbeidsgivere". Her får du kunnskap om hvordan du kan presentere deg selv, gode spørsmål å stille arbeidsgivere, men også hemmeligheten bak å lære mye uten å spørre.
  5. Vil du knytte kontakt med arbeidsgivere uten å være flau over egen LinkedIn-profil? Bli med på webinaret "Rock Your Profile" med LinkedIn selv. 

Nysgjerrig på hva som egentlig skjer på stand? Se videoen under: 

"Jeg skulle ønske jeg visste at.."

Overgangen fra studier til arbeidsliv blir lettere hvis du tenker karriere tidlig. Hør ansatte og studenter fortelle om hva de skulle ønske at de visste tidligere.

Det som går igjen er bevisstheten om at det å si "ja!" skaper mange muligheter. Finn ut hva du vil si ja til, kom på Karriereuka! 

 

Publisert 9. sep. 2021 14:16 - Sist endret 16. sep. 2022 10:43