Karriereuka er slutt - hva nå?

Karriereuka er slutt for i år, og nå kan det være en god ide å reflektere over ditt utbytte av arrangementet.

Karrieresenteret gir deg fem tips til hvordan du kan følge opp etter Karriereuka:   

  

Sjekk ut ledige stillinger

Ble du nysgjerrig på en eller flere virksomheter fra Karriereuka? Da kan du sjekke hvilke stillinger de har lyst ut nå. Du kan også prøve å finne ut om virksomheten mottar åpne søknader. Det er en gyllen mulighet til å vise din interesse for å jobbe hos dem.  

Få på plass en god CV og søknad

Virksomhetene har sikkert gitt deg et godt innblikk i hvilken kompetanse de trenger, måter de jobber på og prosjekter de er opptatt av. Denne informasjon kan du bruke når du skal spisse din CV og søknad.

Bli med på Karrieresenterets kursrekke etter KarriereUka der du blant annet lærer hvordan skrive en god CV og søknad, hvordan sette ord på din kompetanse og tips til jobbintervjuet.

Kursoversikten finner du her.

Hold deg oppdatert på virksomhetene

En god måte å holde kontakt med personer og virksomheter du møter i løpet av Karriereuka er gjennom LinkedIn. Sørg for å ha en oppdatert LinkeIn-profil, og knytt kontakt med de personene som representerer de virksomhetene du fattet interesse for. Få størt mulig utbytte av LinkedIn, anbefaler vi at du deltar på Karrieresenterets LinkedIn-webinar.

Finn neste kurs på Karrieresenterets arrangementsside.  

Gikk du glipp av Karriereuka?

Fortvil ikke! Du kan finne informasjon og opptak fra virksomhetenes presentasjoner på nettsidene til Karriereuka. Her er det mye innhold som du kan bruke til flere faser i jobbsøkerprosessen. 

Har du tenkt på veien videre?

Vi på Karrieresenteret ønsker å være din sparringspartner! Book en karriereveiledning der vi kan snakke om blant annet hvordan du kan finne jobbmuligheter med din utdanning, karriereplanlegging, valg, motivasjon eller helt andre ting du måtte lurer på underveis i studietiden.

Les mer om tilbudet og bestill karriereveiledning her.

Publisert 9. sep. 2021 15:20 - Sist endret 17. sep. 2021 14:24