Karriereuka er slutt - hva nå?

Fem tips til hva du kan gjøre etter at Karriereuka er over:

1. Knytt kontakt gjennom LinkedIn

Sørg for å ha en oppdatert LinkedIn-profil, og knytt kontakt på LinkedIn med personer fra virksomheter som du syns var interessante.

Vil lære mer om hvordan du kan få mest mulig ut av din LinkedIn-profil?
Delta på LinkedIn-kurs

2. Sjekk ut arbeidsgiverne

Les om arbeidsgiverne som deltok på Karriereuka. Hvilke muligheter tilbyr de? Hvilke bakgrunner ser de etter? Du kan bruke informasjonen til å  bli bedre kjent med dine muligheter, og til å spisse CV og søknad til konkrete stillinger. 

Se kort og nyttig info om arbeidsgiverne.

3. Søk på ledige stillinger

Ble du nysgjerrig på en eller flere virksomheter? Sjekk om de har noen relevante stillinger utlyst, eller om det er mulig å sende en åpen søknad. er en gyllen mulighet. Du har fersk kunnskap, og kan nevne møtet under Karriereuka som en inngang i søknaden.  

Du finner flere ledige stillinger i stillingsportalen til Karrieresenteret.

4. Book en veiledning

Vi på Karrieresenteret ønsker å være din sparringspartner! Vi kan snakke om hvordan du kan finne jobbmuligheter med din utdanning, karriereplanlegging, valg, motivasjon eller helt andre ting du måtte lurer på underveis i studietiden.

Du kan også booke en time for tilbakemelding på CV, søknad og LinkedIn-profil, eller få hjelp til å forberede deg til jobbintervjuet. 

Book en veiledning med Karrieresenteret.

5. Delta på Karrieresenterets kurs

Her kan du blant annet lære om hvordan du lager en god CV, søknad og LinkedIn-profil, hvordan formidle hva du kan til arbeidsgivere, samt tips til jobbintervjuet. Kurskalenderen gir deg en oversikt over hvilke kurs du kan delta på. 

Se kurskalenderen.

Publisert 21. sep. 2022 13:06 - Sist endret 22. sep. 2022 08:23