Statnett

Sammendrag av videoene

Presentasjon av traineeprogrammet i Statnett 

I filmen møter du Øystein Stake Laengen, en av Statnetts nåværende traineer, og du får se hva traineene betyr for kolleger og fagmiljø i Statnett. 

Presentasjon av sommerprosjektet KUBE 

I filmen får du møte ett av teamene som har deltatt i Statnetts sommerprosjekt KUBE. KUBE-team utviklet i løpet av sommeren en tilleggstjeneste til Statnetts IT-verktøy MONSTER, som gjør vi kan modellere vindkraftens påvirkning i strømnettet på en mer realistisk måte. 

Thomas fant drømmejobben hjemme i Sunndal kommune

Thomas fant drømmejobben hjemme i Sunndal kommune, hvor han leder vår satsning på droneteknologi. Statnett har kompetansearbeidsplasser der du helst vil bo - i by eller distrikt! I filmen får du ble med Thomas på jobb hvor han er ansvarlig for dronesenteret og droneskolen. 

Vi trenger smarte IT-løsninger for å sikre strømforsyningen 

Hver gang du bruker strøm er det en rekke IT-løsninger som jobber sammen. Statnett og Elhub jobber med å utvikle og forvalte mange av disse løsningene. I filmen får du vite mer om disse løsningen og hvordan teknologi brukes for å bruke kraft smart og effektivt. 

Statnett presenterer virksomheten og hvilke karrieremuligheter som finnes

Kristoffer og Tore gir en presentasjon av Statnett og hvorfor du bør søke jobb i deres virksomhet.  

Når du skurer lyset på hjemme tenker du kanskje ikke over hvor den strømmen kommer fra – her er Statnett en av aktørene som kommer inn i bildet.  

Det krever samarbeid mellom mange ulike aktører, god infrastruktur og en god del IT.  

Statnett er en premissgiver i det grønne skiftet som samfunnet står overfor. Statnett jobber med strøm og smartsoftware og unngår på den måten naturinngrep.  

Statnett har ledige stillinger innen: 

  • Utviklere (løpende) 
  • Traineer (september 2020) 
  • Sommerjobber (jan/feb 2021) 

Se ledige stillinger som legger ute: statnett.no/om-statnett/jobbe-i-statnett 

Publisert 22. sep. 2020 13:57 - Sist endret 22. sep. 2020 15:24