Ønsker du å jobbe med utredning av offentlig sektor? Bli med på case-konkurranse med Riksrevisjonen

Vil du jobbe med evaluering av forvaltningens arbeid? Riksrevisjonen inviterer til case-konkurranse hvor vi skal se på bemanningssituasjonen i sykehusene. Vi håper du melder deg på!

Bildet kan inneholde: byområde, cityscape, by, metropolis, menneskelig oppgjør.

Riksrevisjonen, barcode Bjørvika

Ønsker du å vite hvordan det er å jobbe med viktige og spennende problemstillinger som angår alle innbyggerne i Norge? Du får nå muligheten til å gjennomføre en forvaltningsrevisjon om bemanningsutfordringer i sykehusene.

Case-konkurransen vil foregå over flere dager og vil foregå digitalt gjennom Zoom.

Tid og sted:

20. oktober 2020 kl. 14.15 - 15:00 vil vi presentere caseoppgaven via Zoom-webinar. Presentasjonen av case-oppgaven kan lastes ned her (PDF), eller i en kortere versjon her.

21. oktober kl. 15.00 er frist for innlevering av oppgaven.

22. oktober 2020 kl. kl. 14:15 - 16:00 skal tre utvalgte caseløsninger presenteres og vinnerne kåres. Her finner du påmeldingslenken til å bli med.
 

Under presentasjonen tirsdag 20. oktober vil du møte to av Riksrevisjonens medarbeidere. De vil fortelle deg litt om Riksrevisjonen og om konkurransen dere står ovenfor. Konkurransen starter tirsdag 20. oktober kl. 15.00, og dere må sende oss deres løsninger innen onsdag 21. oktober kl. 15.00. Presentasjonen av case-oppgaven kan lastes ned her (PDF), eller i en kortere versjon her.

Dere som leverer de tre beste case-løsningene vil få mulighet til å presentere dette for samtlige deltagere over Zoom under konkurransens siste dag torsdag 22. oktober. Dere vil få beskjed om dette så fort de første resultatene er klare og senest innen torsdag kl. 10.00. Dette bør gi dere nok tid til å planlegge en kort presentasjon.

Du kan enten løse case-konkurransen alene eller sammen med andre. Det kan være maks fire personer på hver gruppe. Har du spørsmål eller ønsker du å samarbeide med noen om casen? Send en mail til Joachim.Sandnes@riksrevisjonen.no.

Dette er en gyllen mulighet til å bli kjent med hvordan et slikt arbeid gjennomføres i praksis. Du vil også få et innblikk i hvordan det er å jobbe i en kunnskapsrik virksomhet, Riksrevisjonen, som er Stortingets største kontrollorgan.

Vinnerne av caset vil bli premiert med en hyggelig overraskelse.

Målgruppe

Er du samfunnsengasjert, analytisk, åpen og faglig sterk? Vi er interessert i å møte deg som skal bli samfunnsviter, jurist, siviløkonom, revisor med mer. Caset passer alle utdanningsbakgrunner, uavhengig av hvor i studieløpet du befinner deg.

Er du nysgjerrig på Riksrevisjonen?

Besøk oss på Facebook, LinkedIn eller på våre nettsider.

 

Påmelding:

20. oktober 2020 kl. 14.15 - 15:00

22.oktober 2020 kl.14.15-16.00

 

Velkommen!

Publisert 18. sep. 2020 15:53 - Sist endret 20. okt. 2020 16:23