Intervjukurs

Lær do's and don'ts for jobbintervjuet og få et bedre innblikk i intervjusituasjonen

Bildet kan inneholde: gest, bord, blazer, funksjonær, begivenhet.
Foto: Svein Finneide

Innhold

På dette kurset lærer du do's and don'ts for et jobbintervju. Intervjusituasjonen er en spesiell øvelse, og ofte er det den som er best forberedt som gir et godt inntrykk. Her vil du få et bedre innblikk i intervjusituasjonen, og mulighet til å diskutere utfordringer, spørsmål og erfaringer med andre studenter og kursleder.

I kurset vil det være undervisning, praktiske øvelser og muligheter for å stille spørsmål. Øving på vanlige intervjuspørsmål gjøres i grupper på to eller tre studenter, mens spørsmål og diskusjoner tas i plenum.

For å gjøre intervjusituasjonen mest mulig realistisk, tar deltakerne med en jobbannonse de kunne tenke seg å søke på, og et utkast til søknad og CV.

Målgruppe

Kurset er åpent for alle studenter som kan benytte seg av Karrieresenterets tjenester, og er spesielt skreddersydd for deg som skal ønsker å lære mer intervjusituasjonen og mestre jobbintervjuet.

Vi henviser til FHIs anbefalinger om at du bør holde deg hjemme ved nyoppståtte luftveissymptomer som feber, hoste, sår hals eller nedsatt allmenntilstand.

Kan du ikke møte fysisk? Karrieresenteret tilbyr egne digitale kurs som webinarer via Zoom. 

Meld deg på kurset

NB! Påmelding åpner én måned før kursdato.


Velkommen!

Publisert 27. juni 2022 15:34 - Sist endret 27. juni 2022 15:34