Karrierekaffe | LinkedIn: Q&A med DNB

Er du interessert i hvordan arbeidsgivere bruker LinkedIn i rekrutteringsprosesser? Nå har du sjansen til å få svar på dine spørsmål! Karrieresenteret inviterer seniorrådgiver HR, Tonje Sandgrind Refvik fra DNB inn til en digital karrierekaffe, som sammen med våre veiledere Marianne L. og Marianne F. stiller klar for å svare på dine og andre studenters spørsmål om LinkedIn som rekrutteringsverktøy.

Webinar med Karrieresenteret

Webinar om LinkedIn med Karrieresenteret

Om Karrierekaffe med DNB

Karrierekaffe er en uformell møteplass som tar utgangspunkt i dialog og Q&A rundt aktuelle tematikker innen karriere. Det vil være mulig å stille spørsmål i forkant av webinaret ved å sende en mail til karriere@sio.no. I tillegg kan man stille spørsmål og få svar underveis via chat-funksjonen i Zoom.

 

Andre relevante webinarer

Onsdag 13. mai kl. 12.00 – 13.00 inviterer Karrieresenteret til LinkedIn-webinar, der du vil få 12 tips til en god profil. Det er en tematisk fin oppladning til Karrierekaffe med DNB! Finn arrangementet i arrangementskalenderen.

Målgruppe

Webinaret er gratis og åpent for alle studenter i Oslo som er interessert i å lære mer om LinkedIn som rekrutteringsverktøy. NB! Webinaret vil foregå på norsk.

Påmelding

Bli med på webinaret via Zoom
 
Velkommen!
Publisert 5. mai 2020 13:29 - Sist endret 13. okt. 2020 11:44