Dette kan du tilby arbeidsgiver | Workshop

Vil du bli bedre på å sette ord på hva du kan og vil, slik at du kan formidle dette til en fremtidig arbeidsgiver?

Bildet kan inneholde: bord, datamaskin, servise, laptop, personlig datamaskin.

Workshopens innhold

Læringsmål:

  • Gjennom dialogbasert undervisning skal du bli i stand til å sette ord på din kompetanse og bli bevisst egen motivasjon.
  • Du får verktøy til å jobbe videre med egen kompetanse og bli klar over hva som er viktig når du skal formidle kompetansen din til en fremtidig arbeidsgiver.

Workshopen består av mye praktisk jobbing der vi jobber i par, mindre grupper og individuelt. Oppgavene vil bidra til at du blir mer klar over dine ferdigheter, kunnskaper, egenskaper og motivasjon. Ta med deg PC eller noe å skrive på og med.

Målgruppe

Workshopen er åpen for alle som kan benytte seg av Karrieresenterets tjenester. Den er lagt opp slik at den passer både for deg som er tidlig i studieløpet og for deg som snart er ferdig. Det er først når du har oversikt over hva du kan og hva du vil, at du også ser hvilke muligheter du har. Derfor kan denne workshopen bidra til å gi deg en retning på hva du vil gjøre den dagen du er ferdig med studiene dine. Bevisstgjøring av egen kompetanse er en god forberedelse til jobbintervju, CV- og søknadsskriving.

Vi henviser til FHIs anbefalinger om at du bør holde deg hjemme ved nyoppståtte luftveissymptomer som feber, hoste, sår hals eller nedsatt allmenntilstand.

Kan du ikke møte fysisk? Karrieresenteret tilbyr egne digitale kurs som webinarer via Zoom. 

Meld deg på kurset

Velkommen!

Publisert 28. juni 2022 14:11 - Sist endret 28. juni 2022 14:11