Rekrutter kandidater fra UiO!

Gjennom Karrieresenteret kan du som arbeidsgiver nå mange tusen studenter og kandidater fra Universitetet i Oslo.

Kontaktinformasjon

For alle generelle henvendelser:

Telefon: 22 85 32 52
E-post:   karriere@sio.no
Web:     karrieresenteret

For informasjon om karriereuka, bedriftspresentasjoner eller andre arrangementer:

Arbeidsgiverkontakt Linn Buhaug Solbakken: linn.buhaug.solbakken@sio.no / 45 86 96 03.

Presse

Ta kontakt med leder Gisle Hellsten

Karriereuka

I samarbeid med Universitetet i Oslo arrangerer Karrieresenteret den årlige Karriereuka ved UiO. Messen er besøkt av flere tusen studenter og nyutdannede hvert år, og er et av Norges største i sitt slag, med bred representasjon fra offentlig og privat sektor. Dette  er en unik mulighet til å komme i kontakt med fremtidige arbeidstakere, og å profilere virksomheten!

Lyse ut stilling

Gjennom Karrieresenterets tjeneste for stillingsformidling kan du kostnadsfritt annonsere ledige stillinger som er relevante for studenter og nyutdannede fra Universitetet i Oslo. Klikk her for mer informasjon om å lyse ut stilling. Kontakt oss gjerne hvis du trenger assistanse eller har spørsmål!

Bedriftspresentasjoner

Karrieresenteret legger til rette for at du kan møte aktuelle studenter og kandidater gjennom presentasjoner på campus. Presentasjonen kan være generell, eller knyttet til mer spesifikke temaer, som f.eks. trainee-ordninger. Dere står selv for innholdet, men Karrieresenteret bidrar med tilrettelegging og informasjonstiltak.

Andre arrangementer

Ønsker du å gjennomføre en annen aktivitet enn det som står her? Ta gjerne kontakt, så finner vi en løsning som passer til deg!

Publisert 8. mai 2018 12:32 - Sist endret 8. mai 2018 12:44