Rekrutter kandidater fra UiO

Gjennom Karrieresenteret kan både du som arbeidsgiver og studentene ved Universitetet i Oslo bli bedre kjent med hverandre.

Kontaktinformasjon

For alle generelle henvendelser:

Telefon: 22 85 32 52
E-post:   karriere@sio.no
Web:     karrieresenteret

For informasjon om Karriereuka, bedriftspresentasjoner eller andre arrangementer:

Arbeidsgiverkontakt Marianne Lemming: marianne.lemming@sio.no / 48 40 77 69.

Presse

Ta kontakt med leder Gisle Hellsten

Karriereuka

I samarbeid med Universitetet i Oslo arrangerer Karrieresenteret den årlige Karriereuka ved UiO. Messen er besøkt av flere tusen studenter og nyutdannede hvert år, og er et av Norges største i sitt slag, med bred representasjon fra offentlig og privat sektor. Dette  er en unik mulighet til å komme i kontakt med fremtidige arbeidstakere, og å profilere virksomheten!

Lyse ut stilling

Gjennom Karrieresenterets tjeneste for stillingsformidling kan du kostnadsfritt annonsere ledige stillinger som er relevante for studenter og nyutdannede fra Universitetet i Oslo. Klikk her for mer informasjon om å lyse ut stilling. Kontakt oss gjerne hvis du trenger assistanse eller har spørsmål!

Workshop/ caseløsninger med studentene

Karrieresenteret legger til rette for at du kan møte aktuelle studenter og kandidater gjennom arrangementer som workshops eller caseløsninger enten på campus eller hos deres bedrift. Arrangementene kan være generelle, eller knyttet til mer spesifikke temaer, som f.eks. trainee-ordninger, rekrutteringsmetoder, teamarbeid osv. som vil gi studentene et større innblikk i arbeidshverdagen hos dere. Dere står selv for innholdet, og Karrieresenteret bidrar med tilrettelegging og informasjonstiltak.

Andre arrangementer

Ønsker du å gjennomføre en annen aktivitet enn det som står her? Ta gjerne kontakt, så kan vi sammen finne frem til den beste løsningen!

Publisert 8. mai 2018 12:32 - Sist endret 10. sep. 2021 15:27