Kom på karriereseminar for Midtøsten-studier 21. mars 2018!

Velkommen til karriereseminar!

Sted: Sophus Bugge, Auditorium 2
Tid: 21. Mars 16:15-18.00

Hvilken kompetanse har man etter endt bachelor i Midtøstenstudier, og hva kan den brukes til? Er det nok med en bachelorgrad, eller bør man ta en mastergrad? Hva er lurt å gjøre ved siden av studiene?

Senter for islam- og midtøstenstudier og Fagutvalget for Midtøsten-studier arrangerer karriereseminar for alle studenter tilknyttet Midtøsten-studier. Det vil komme aktører fra flere relevante bransjer, slok som UDI, PST, politiske partier og ideelle organisasjoner. Felles for de som kommer er at de har bakgrunn fra språk- og Midtøsten-studier.

De inviterte personene skal fortelle om sin vei inn i bransjen, og om hvordan deres bakgrunn fra Midtøsten- og språkstudier har hjulpet dem på veien. De vil også komme med tips til hva som kan være lurt å gjøre ved siden av studiene.

Det vil bli lagt ut et detaljert program på Facebook-siden til Fagutvalget for Midtøsten-studier!

Mange av studentene er interesserte i en diplomatisk karriere, og vi har derfor invitert to tidligere ambassadepraktikanter (utplassert i Marokko og Tyrkia) som vil fortelle kort om hvordan denne stillingen kan være nyttig, og hvordan man går frem i søknadsprosessen.

Sett av datoen, kom og bli inspirert. Pizzaservering!
 
Les om, lik og meld deg på arrangementet på Facebook
Publisert 13. mars 2018 16:08 - Sist endret 5. des. 2019 13:09