Kunne du tenke deg å dra på utveksling eller ta emner ved UNIS på Svalbard vår 2022?

Kjære bachelorstudent,

Går du ditt siste semester (6.semester) på bachelorgraden i geologi og geografi, og vurderer du å dra på utveksling til utlandet eller til UNIS på Svalbard til våren?

Her kommer nyttig informasjon om hvordan søke og dra på utveksling.


Søk om utveksling innen 15. september – hvor vil du dra og hvordan søke?:

Frist for å søke om utveksling til utlandet våren 2022 er onsdag 15. september denne måneden. Vi har et godt utvalg avtaler til universiteter som tilbyr emner innen geofag, som du kan søke på. Våre lokale geofag-avtaler finner du her: https://www.uio.no/studier/utveksling/avtaler/avtaleeiere/mn/geo/?filter.level=bachelor

Ellers anbefaler jeg deg å ta en titt på programsidene for utveksling:

Mer informasjon om søknadsprosessen, stipendordninger og mer finner du på UiOs nettside om utveksling: https://www.uio.no/studier/utveksling/
 

Frist for å søke om utveksling til UNIS vår 2022 er 15.oktober:

Er du interessert i dra til Svalbard et semester for å få en arktisk fordypning i din bachelorgrad. UNIS tilbyr en rekke relevante emner for deg som tar en bachelor hos oss. Se anbefalt studieløp for deg ved UNIS i 6. semester på studiet her:

Mer informasjon om emnene og hvordan søke utveksling til UNIS, se UNIS sine nettsider: https://www.unis.no/studies/. Merk at du søker til UNIS direkte, og at UNIS har egen søknadsfrist for vårsemesteret 15.oktober 2021.
 

Spørsmål om utveksling?

Har du spørsmål om utveksling på ditt studieprogram, kan du kontakte meg på e-post: studieinfo@geo.uio.no. Vi har tilrettelagt for utveksling på bachelorprogrammene i 5.- og 6. semester på bachelorstudiene. Men bare ta kontakt med meg når som helst i ditt studieløp dersom du vil vite mer om det å dra på utveksling.

 

Mvh.

Vanja Haugland
-----
Internasjonal koordinator
Institutt for geofag
Universitetet i Oslo
+22 85 70 41
Vanja.Haugland@geo.uio.no
https://www.mn.uio.no/geo/

Publisert 7. sep. 2021 12:40 - Sist endret 7. sep. 2021 12:40