Obligatorisk velkomstmøte Geologi og geografi

Velkommen som ny student ved Institutt for geofag. Dette er et velkomstmøte for alle nye studenter på bachelorprogrammet Geologi og geografi, med nyttig informasjon om studiene og studiestart.

Det er obligatorisk å møte og er du forhindret fra å delta, eller ønsker å delta digitalt, meld fra før møtet til studieadministrasjonen, epost: studieinfo@geo.uio.no

Se programmet vårt for studiestartsuken ved Institutt for geofag.

Velkommen som ny geostudent!

Dette er et obligatorisk velkomstmøte for deg som skal starte på bachelorprogrammet i Geologi og geografi høsten 2020. Møtet er mandag 10. august fra kl. 12.15 i auditorium 1, Geologibygningen.

Det blir servert mat fra tentativt kl 12.00 - 12.15. Så du får noe å bite i på vei inn i møtet. 

Infomøtet er felles for alle nye studenter på bachelorprogrammet Geologi og geografi, Institutt for geofag. Det er felles opplegg for begge programmene på instituttet (Geologi og geografi, og Geofysikk og klima) i selve studiestartsuken.

Det er viktig at du gir beskjed til studieinfo@geo.uio.no om du ikke kan delta, eller ønsker å delta digitalt siden det er obligatorisk oppmøte for å beholde studieplassen. Meld fra i god tid før møtet!

Se programmet vårt for studiestartsuken på denne linken (.pdf), med forbehold om mindre endringer på programmet.

For deg som ikke har vært på UiO før kan du finne beskrivelse av hvordan komme deg til Blindern, se områdekart over Campus og hvor Geologibygningen er på denne lenken:

Publisert 30. juni 2020 13:29 - Sist endret 7. aug. 2020 14:21