Hvorfor velge dette programmet?

Gründerskolen er et prisvinnende sommerprogram for deg som ønsker å lære mer om entreprenørskap og forretningsutvikling i noen av verdens beste innovasjonsmiljøer.

Internasjonal erfaring, teori og praksis

Gründerskolen er en entreprenørskapsutdanning som kombinerer teori, praksis og internasjonal erfaring. Under et 10 uker langt utenlandsopphold studerer du ved et lokalt universitetet og har arbeidspraksis hvor du får mulighet til å delta i bedriftens daglige gjøremål og oppleve hverdagen i en oppstartsbedrift på nært hold.

Du velger mellom utenlandsopphold i:

  • Boston
  • Toronto
  • San Francisco
  • Houston (vår)

Studieprogrammet er for studenter fra alle fagfelt og gir deg en unik mulighet til å bygge nettverk både faglig og sosialt.

Kan kombineres med ordinære studier

Gründerskolen kan tas ved siden av ordinære studier, og mange tar det i perioden mellom en bachelor- og masterutdanning eller i løpet av masterstudiet. Enkelte får studiet godkjent som en del av masterprogrammet sitt, og en del studenter tar også Gründerskolen som videreutdanning etter fullført masterutdanning. Se oppbygging og gjennomføring av programmet.

Hvem passer studiet for?

Kunnskapen og erfaringene fra Gründerskolen vil komme godt med både for de med egne ideer, de som skal være del av et gründerteam, de som skal jobbe med innovasjon i eksisterende virksomheter og de som skal bistå gründere på andre måter. Det er behov for denne kunnskapen innenfor akademia, næringslivet og offentlig sektor. Du trenger ikke ha en egen forretningsidé for å søke.

Gründerskolen er et intensivt og krevende studieprogram og du må derfor være svært motivert og innstilt på å legge inn en ekstra innsats i en lengre periode. I tillegg må du være fleksibel og tilpasningsdyktig, både i forbindelse med å jobbe i en fremmed kultur og i undervisningen, men også i forhold til medstudentene dine i det faglige og sosiale. Det er mye gruppearbeid gjennom hele studiet, og i utlandet vil dere normalt bo samlet og dele rom med en medstudent.

 

Publisert 28. sep. 2012 10:08 - Sist endret 9. aug. 2021 10:06