Det lykkelige studievalg!

Her du noen gang tenkt på at det finnes diagnoser som er som moter – de kommer og går? Dette studiet vil gi deg solid forståelse for sykdom, helse og livskvalitet.

Studiedekan Kristin Heggen

Jeg er Kristin Heggen og jobber som studiedekan ved Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo. Vil du ha kunnskap rett fra kilden, er dette masterprogrammet for deg. Lærerne er erfarne forskere, og vil gi deg det nyeste fra ulike forskningsområder innenfor helse. Og de involverer med glede masterstudentene i egne forskningsprosjekter.

Vi vet at studiet gir relevant kompetanse for en rekke arbeidsområder. Kanskje er du en som drømmer om å ta doktorgrad? Da gir dette studiet deg en god start. Det medisinske fakultet har et stort doktorgradsprogram med 1400 studenter. Her utdanner vi blant annet leger, fysioterapeuter, ernæringsfysiologer og sykepleiere til å bli forskere.

Dette studiet har eksistert i snart tre tiår. Det er for lengst kvitt sine barnesykdommer og feiret med en «gullmedalje» i norgesmesterskapet i studiekvalitet.

Min anbefaling til deg er klar: Gjør noe smart, søk opptak innen 15. april!

 

Publisert 17. mars 2016 18:25 - Sist endret 17. mars 2016 18:30