English version of this page

Studiestartside informatikk: språkteknologi

Velkommen som ny masterstudent i Informatikk: Språkteknologi ved UiO. Vi ser frem til å møte dere på velkomstmøtet 12. august.

Bildet kan inneholde: person, hake.

Dette blir et spesielt semester der en del undervisning og aktiviteter må gjennomføres digitalt. Men vi vet at den personlige kontakten er viktig og vil gjennomføre mest mulig i den fysiske verden der det er mulig.

Vi håper du har anledning til å være med på det fysiske velkomstmøtet, men vi vil også ha et virtuelt møte for de av dere som ikke kan komme. 

Kontaktinformasjon

  • Programrådsleder
    Jan Tore Lønning
    jtl@ifi.uio.no
  • Studieadministrasjonen
    studadm@ifi.uio.no
    22 85 24 10

Forskningsgrupper

Vi som står bak studieprogrammet er Språkteknologigruppen (LTG) som er en del av IFIs Seksjon for maskinlæring. Arbeidet med masteroppgaven vil være en stor del av av masterstudiet. Der vil du arbeide sammen med en eller flere veiledere fra forskningsgruppen. Det kan også være aktuelt å kombinere språkteknologi med andre temaer, der du i tillegg har en veileder fra en annen forskningsgruppe.

Emnevalg høsten 2020

Du må velge hvilke emner du skal studere dette semesteret allerede 13.august. Du vil få mer informasjon om dette på velkomstmøtet. Men for å forberede deg har vi laget en presentasjon som gir litt mer informasjon enn det du finner på programsidene og emnesidene. Ta en titt på denne før møtet.

Se også programsiden om anbefalte emner og oppbygging av studiet.

Sosialt

Vi vil også legge til rette for en sosial velkomst for dere. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Arrangementer ved studiestart

Program oppdateres fortløpende!

Ingen kommende arrangementer

Frister ved studiestart

Ingen kommende arrangementer