Hvorfor velge dette programmet?

Trenger du faglig utvikling eller inspirasjon? Sørg for et kompetanseløft som er relevant for deg og dine karrieremål. Du kan ta frittstående enkeltkurs eller et masterprogram (deltid). Undervisningen er tilrettelagt slik at det passer for deg som er i jobb.

Last ned mediefil
  • Faglig oppdatering fra ledende forskere. State of the art kunnskap om en bransje som endrer seg fort. I den digitale transformasjonen av organisasjoner som man ser i dag vil rollen til både ledere og medarbeidere være i endring. Nye teknologier som cloud, computing og lettvekts IT endrer forutsetningene for organisering og ledelse av IT.
  • Nettverk. Du vil møte mange likesinnede fra Norges viktigste IT-miljøer innen bank, helse, Forsvaret, offentlig forvalting,  konsulentvirksomheter med mer. Vi legger vekt på at studentene skal få dele sine erfaringer.
  • Karriereutvikling. Begynn gjerne studiene med ett eller to fordypningsemner, så kan du på et senere tidspunkt søke opptak for å ta masteroppgaven. Gjennom programmet vil du kvalifisere deg til nye oppgaver og nye roller. En master i IT og ledelse kan åpne for et betydelig karriereløft.
Publisert 6. juni 2012 10:00 - Sist endret 15. juli 2021 11:30