Infomøte

Velkommen til infomøte på Kjemisk instiutt! Vi starter fadderuka med å gi deg essensiell informasjon om studiet du har valgt og det å være student ved UiO.

Møtet er obligatorisk for alle nye bachelorstudenter ved Kjemisk institutt. Dersom du ikke har mulighet, eller ikke ønsker å møte fysisk til dette møtet er det viktig at du gir beskjed til studieinfo@kjemi.uio.no - hvis ikke risikerer du å miste plassen på programmet.

På dette møtet får du informasjon du trenger som ny student på bacheorprogrammet i Kjemi og biokjemi. Du får også møte alle de som som blir en del av hverdagen din de neste tre årene.

På møtet gjennomgås informasjon om studieprogrammet, emnene, faglig innhold, innpassing av tidligere utdanning, utveksling, videre utdanning, og annen praktisk informasjon om undervisnig og eksamen,

Vi kommer til å dele inn i faddergrupper i god tid før semesterstart slik at du skal få hilse på gruppen før du møter på Campus. Denne gruppen blir også kollokviegruppen din hele det første året.

Du vil møte fadderne, resten av dine nye medstudenter, pluss de som er ansvarlige for det vitenskapelige innholdet og adminsitrasjonen av ditt nye studieprogram. De kommer også til å være dine kolleger de neste årene.

Mandag 24. august til tirsdag 25. august skal vi alle sammen på programseminar på Sundvolden hotell. Der vil du få faglig inspirasjon og lære litt om gruppesamarbeid.

Ny i Oslo?

Hvis du lurer på hvordan man kommer seg til Blindern, kan denne siden være til hjelp. Adresse og veibeskrivelse til Kjemisk institutt finner du her. På grunn av det store presset på kollektivtilbudet anbefaler vi å sjekke ut alternative måter å komme seg frem på. Det finnes både billige og gratis sykler på Finn.no, og det er enkelt å leie sykkel på Byskkel.no, eller av de utallige selskapene som leier ut el-sparkesykkel.

Vi gleder oss veldig til å møte dere alle sammen!

Arrangør

Kjemisk institutt
Publisert 29. juni 2020 13:44 - Sist endret 21. juni 2022 14:06