Siste beskjeder

Publisert 5. okt. 2022 14:28

Fredag 4. november inviterer Institutt for lærerutdanning og skoleforskning til konferansen Skolelederdagen 2022 - Ledelse av skolens oppdrag i urolige tider: hva står på spill?

Les mer om arrangementet og meld deg på her: Skolelederdagen 2022 - Ledelse av skolens oppdrag i urolige tider: hva står på spill? - Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (uio.no)

Publisert 3. okt. 2022 08:08

Honours Certificate in Environmental Humanities and Sciences er et ettårig 20-studiepoengs mastertillegg som løper parallelt med masterprogrammet.

Søknadsfristen for nye studenter er 15. oktober.

Publisert 26. sep. 2022 14:47

Uansett om du nettopp har startet på masterstudiet eller nærmer deg slutten så er det viktig å tenke på at du skal ut i arbeidslivet en dag. Når du skal finne deg en jobb må du kunne formidle kompetansen din til arbeidsgivere slik at de ønsker å ansette nettopp deg. Og dette skal du selvfølgelig få hjelp til.

Karrieresenteret tilbyr egne kurs for masterstudenter ved MN: 

  • "Dette kan du tilby arbeidsgiver": 17. oktober (masterstudenter i 3. semester).
  • «Slik får du jobben»: 19. og 20. oktober (alle masterstudenter). 
  • Intervjukurs: 21. oktober (masterstudenter i siste studieår9.

Les mer om kursene og meld deg på

Publisert 21. sep. 2022 13:30

Søk ledig stilling som studentambassadør for UiO! Søknadsfrist 25. september - se utlysning her: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/231527/universitetet-i-oslo-soeker-studentambassadoerer

Publisert 6. sep. 2022 08:35

Sliter du med å skrive oppgaver? Er du nervøs for eksamen? Akademisk skriving er nyttig for alle, uansett om du er førsteårsstudent eller masterstudent. Du kan melde deg på en eller flere kurs/workshops. Akademisk skriveuke er et lavterskeltilbud for alle UV-studenter og arrangeres fra 26. - 29. september.

Publisert 29. aug. 2022 12:14

Informasjonsmøte på UiO

Mandag 5. september kl. 15:15.
Georg Sverdrups hus, grupperom 4.
Påmelding

Om Aker Scholarship

Aker Scholarship støtter master- og doktograder innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter: Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS).

Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe ...

Publisert 16. aug. 2022 10:58

Minner om at du må betale semesteravgiften og fullføre registreringen innen 1.9.

Publisert 15. aug. 2022 15:01

Her finner du presentasjonen fra møtet 15.08 med Jonas Bakken og Lisa Utnem. 

Publisert 8. juni 2022 12:05

Fra 20. juni kl. 09 må du bruke tofaktorautentisering (sikker pålogging) for Microsoft 365 (Word, OneDrive, Teams, mm) og Feide (Canvas, Mine Studier, mm) på UiO. Du må fra da av bekrefte påloggingen din med mobiltelefon.

Du bør allerede nå gjøre klar for tofaktorautentisering, men du vil ikke bli avkrevd tofaktorautentisering før første innlogging etter 20. juni kl. 09.00.

Les mer om tofaktorautentisering ved UiO på https://uio.no/tofaktor, og se flere veiledninger på samme sted. Det kan komme tofaktorautentisering på flere tjenester senere.

 

For MS365-programmer får du et pushvarsel på mo...

Publisert 25. mai 2022 15:36

Blir du ferdig med studiet våren 2022?  Er du klar til å ta farvel med UiO?

Karrieresenteret har skreddersydd et kurstilbud til deg som snart fullfører en grad.

Målet er å gi deg gode verktøy i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv. Fra kandidatundersøkelsen vet vi at de som lykkes best i overgangen til arbeidslivet blant annet har startet jobbsøk før endt utdanning og er gode på å kommunisere sin kompetanse. Studenter og nyutdannede som har brukt tilbudene tidligere gir tilbakemeldinger på at kurs og veiledning fra Karrieresenteret har vært nyttig i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv.

Se her for mer info og påmelding