Velkomstmøte

Velkommen! Vi gleder oss veldig til å møte dere alle sammen.

Vi regner med å se dere alle i auditoriet denne mandags morgen. På dette møtet får du all informasjon du trenger om studieprogrammet, emnene og  faglig innhold, innpassing av tidligere utdanning, praktisk informasjon om undervisnig og eksamen, utveksling og videre utdanning.

I tillegg til at du får all den informasjonen du trenger som ny student på bacheorprogrammet i Materialvitenskap, vil du møte alle de som som blir en del av hverdagen din de neste tre årene.

Vi kommer til å dele inn i faddergrupper i god tid før semesterstart slik at du skal få hilse på gruppen før du møter på Campus. Denne gruppen blir også kollokviegruppen din hele det første året.

Du vil møte fadderne, resten av dine nye medstudenter, pluss de som er ansvarlige for det vitenskapelige innholdet og administrasjonen av ditt nye studieprogram. De kommer til også til å være dine kolleger de neste årene.

Etter møtet, og resten av uken er det duket for mange spennende aktiviteter. Det er lagt opp til at du skal kunne føle deg trygg på Kjemisk institutt hvis du selv overholder smittevernsreglene.

Dersom du ikke har mulighet, eller ikke ønsker å møte fysisk til dette møtet er det viktig at du gir beskjed til studieinfo@kjemi.uio.no - hvis ikke risikerer du å miste plassen på programmet.

Ny i Oslo?

Hvis du lurer på hvordan man kommer seg til Blindern, kan denne siden være til hjelp. Adresse og veibeskrivelse til Kjemisk institutt finner du hvis du følger lenken til instituttet under. PÅ grunn av det store presset på kollektivtilbudet anbefaler vi å sjekke ut alternative måter å komme seg frem på. Det finnes både billige og gratis sykler på Finn.no, og det er enkelt å leie sykkel på Byskkel.no, eller av de utallige selskapene som leier ut el-sparkesykkel.

Arrangør

Kjemisk institutt
Publisert 29. juni 2020 13:50 - Sist endret 7. aug. 2020 09:46