Programseminar

Alle nye medisinstudenter inviteres til programseminar på Sundvolden hotell. Det samme gjelder studenter tatt opp tidligere, og som kommer tilbake fra for eksempel permisjon.

Bildet kan inneholde: kart, linje.

Oppmøtested for buss, Rikshospitalet, er merket med gult.

I januar 2020 arrangerer medisinstudiet for første gang programseminar for alle nye medisinstudenter, og for studenter tatt opp tidligere som skal følge undervisningen.

Seminaret er lagt til hyggelige omgivelser på Sundvolden Hotell.

Målet er at du skal bli bedre kjent med medisinstudiet og de andre studentene og lære hvordan vi kan jobbe sammen for en bedre studiehverdag.

Alle nye studenter er automatisk påmeldt. Det samme gjelder studenter som har vært i permisjon, og som kommer tilbake for å følge undervisning på Modul 1, termin 1, fra start.

Merk at det er en fordel å ha klart for deg hva som er brukernavnet ditt! Alle som ble tatt opp 7. januar eller tidligere, og som er registrert, skal kunne se brukernavnet sitt på uio.no ved å legge inn eget navn i søkefeltet "Personer".

Det blir oppmøte på Gaustad mandag kl. 08:15. Bussene kommer til å stå parkert på den store plassen foran Rikshospitalet (se kart over). Det kan være kjekt å vite at både kiosk og kantine på Rikshospitalet åpner tidlig, så det vil være mulig å kjøpe med seg noe å spise/drikke derfra, såfremt du beregner litt ekstra tid.

Retur fra Sundvolden er planlagt tirsdag kl.16:00, og vi vil være tilbake på Rikshospitalet i 17-tiden, avhengig av vær, føre og trafikk.

Vi presiserer at arrangementet er alkoholfritt og at alle kostnader (transport, måltider og overnatting) er dekket av Det medisinke fakultet.

Har du spørsmål til seminaret, skriv til med-studieinfo@medisin.uio.no og kall eposten Programseminar.

 

Publisert 5. des. 2019 21:05 - Sist endret 11. jan. 2020 14:43