Programmet tar ikke opp nye studenter

Studieopphold i utlandet

I dette studieprogrammet har du gode muligheter for å dra på utveksling i 4., 5. eller 6. semester. Vi samarbeider med universiteter over hele kloden, og studenter som har dratt ut melder om nyttige erfaringer, spennende opplevelser og gode kontakter innenfor sitt fagområde. Det anbefales å reise ut i siste halvdel av studiet. Se også instituttets generelle sider om utveksling og UiO sentralt sine sider om utveksling.

UiO har mange avtaler som er inngått på ulike nivåer:

Jo nærmere instituttet avtalen ligger, desto mer sannsynlig er det at universitetet vil ha et godt studietilbud innen matematikk. Avhengig av studieretningen du velger, vil allikevel programrådet anbefale noen universiteter der det er sentrale avtaler med gode muligheter for utveksling. Dette gjelder

Har du spørsmål om utenlandsopphold som en del av et studie på MIT-programmet, er det bare å ta kontakt.

Her finner du en liste over studenter ved Matematisk institutt som har vært på utveksling. De svarer gjerne på spørsmål!

*Her finner du en oversikt over kursanbefalinger hvis du har tenkt deg til Singapore. Legg merke til at dette bare er anbefalinger. Du må sende en formell godkjenningssøknad hvis du bestemmer deg for en tur til Singapore. Vi anbefaler studenter å dra til Singapore i 5. semester. Vi anbefaler ikke å dra i 4. semester, siden det er vanskelig å finne emnekombinasjoner ved NUS som dekker det man skal ta ved UiO i 4. semester.


Slik gjør du det

  • Alle utvekslingsavtaler
  • Søknadsfrister og hvordan du søker
  • Visum, godkjenning og annen praktisk informasjon

Utveksling ved UiO

Publisert 6. juni 2012 10:00 - Sist endret 15. apr. 2015 14:15