Utdanningen er relevant i praksis hver dag

sier Ingrid Holmedahl som har fullført bachelor i pedagogikk og jobber som kampanje- og nettverkskonsulent i Changemaker, Kirkens Nødhjelps ungdomsorganisasjon.

Hva er dine viktigste arbeidsoppgaver?

Mine viktigste arbeidsoppgaver er å utvikle pedagogisk materiell og kommunikasjon til politiske kampanjer og foredrag for ungdom. Jeg har også ansvar for oppfølging og kommunikasjon med det internasjonale nettverket ungdomsorganisasjonen har.

Hva liker du best med jobben din?

Det jeg liker aller best er å være i et miljø som hele tiden krever nytenkning og kreativitet, samtidig som jeg har nytte av å bruke pedagogiske  prinsipper jeg vet fungerer. I tillegg jobber jeg sammen med mennesker som brenner for å verden, en indre motivasjon som aldri slutter å gi energi!

Hvordan er utdanningen din fra UiO relevant i denne jobben?

Utdanningen er relevant i praksis hver dag - i møte med kollegaer, i utvikling av foredrag, i kommunikasjon av politikk.

Hva er ditt beste tips til studenter for å bli attraktive på arbeidsmarkedet?

Mitt beste tips utenfor studiet er å være engasjert. Det er sånn du finner ut hva du brenner for, og møter mennesker som ser verdien av kompetansen din. Ungdomsorganisasjoner, politiske partier og ideelle organisasjoner gir også uvurdelig kunnskap som man ikke kan tilegne seg på studiet.

Hva er dine beste minner fra studietiden?

Kollokviegrupper med kaffe på termos, knekkebrødlunsj og noen som hadde skeia ut med smågodt til fellesskapet fra Bunnpris. Stas!

Av Foto: Jarand Ullestad
Publisert 28. sep. 2017 14:20 - Sist endret 1. nov. 2017 09:30