Beskjeder

Publisert 13. nov. 2019 16:17

Mentorordningen er et karriereveiledningstilbud med tidligere sosiologimasterstudenter med flere års arbeidserfaring for nåværende studenter på masterprogrammet i sosiologi.

Oppstartssamlingen for ordningen er torsdag 28. november klokken 17:30-20:00, og påmeldingen er åpen nå. 

Påmeldingsfrist er mandag 25. november  kl.12.00:

Meld deg på her!

Hva er mentorordningen?

Gjennom ordningen får du tildelt din egen mentor som du har 2-3 møter med gjennom året og avsluttes med en felles samling. Mentorene har ulike spennende jobber i arbeidslivet. Alle mentorene ønsker å bidra til at flere studenter finner sin karrierevei som sosiolog og ønsker derfor å dele sine erfaringer om hvordan de fikk jobben de fikk, samt komme med tips til deg. Samtidig vil du få innblikk i hvordan en sosiolog job...

Publisert 9. okt. 2019 13:17

UBs oppgavemal har vært et tilbud for UiOs masterstudenter i flere år.  Oppgavemalen ("DUO-malen") vil fra 1. oktober 2019 ikke lenger være en tjeneste som UB tilbyr.

Se vår ressursside for masteroppgaven for lenke til UBs oppdaterte skrivetips for masteroppgaven (lenken som heter 'maler, layout of formatering'). 

Publisert 11. sep. 2018 15:03

Som masterstudent kan du søke på flere forskjellige stipend.

Stipendoversikt

 

 

 

Publisert 31. aug. 2018 09:08

Jeg finner ikke emnet jeg skal ta i Canvas

  • Logg inn i Canvas
  • Klikk på «Emner» og «Alle emner».
  • Bruk en annen nettleser, for eksempel Chrome.
  • Hvis det er et emne du har plass på som du ikke finner der må du ta kontakt med SV-info

Brukeren min er ikke aktivert

Har jeg tilgang til Canvas når jeg bare skal ta opp eksamen?

  • Ja, du kan få tilgang til Canvas-rommet selv om du bare skal ta opp eksamen. Hvis du ikke finner emnet under «Emner» og «Alle emner» i Canvas må du ta kontakt med SV-info.

Jeg har ikke fått tilgang til rommene i Canvas, hva er galt?&nbs...

Publisert 5. feb. 2018 09:21

Ingrid Smette, Anja Bredal og Monika Rosten fra NOVA, OsloMet, søker masterstudenter som ønsker å skrive masteroppgave i tilknytning til forskningsprosjektet “Negativ sosial kontroll”? Ungdom og foreldres egne perspektiver.

Les mer om prosjektet her!

Studenter med bakgrunn fra etniske og/eller religiøse minoriteter oppfordres spesielt til å søke. For masteroppgaver med fokus på foreldres erfaringer, er det positivt om studenten behersker ett eller flere relevante språk muntlig. Prosjektet kan knytte til seg maksimum fem studenter. Det er også mulighet å jobbe som vit.ass./intervjuer på prosjektet.

Er du interessert? Ta kontakt med Ingrid.Smette@nova.hioa.no (leder av prosjektet)