Beskjeder

Publisert 15. mai 2019 15:11

Det utdanningsvitenskapelige fakultet utlyser nå flere spennende  deltidsstillinger. Dette er en gylden mulighet til å få relevant, lønnet arbeidserfaring  Les mer om stillingene

Publisert 3. apr. 2019 14:17

Hei alle fantastiske mennesker ved instituttet for spesialpedagogikk!  

 

Er DU glad i folk og ledig fra 12-16.august 2019? Bli med som fadder i studiestarten! 
​Vi mangler faddere fra instituttet for spesialpedagogikk, og har ekstra behov for akkuratt DEG​!

Sammen med de andre fadderne gjøre dere den viktigste jobben for at de nye studentene skal finne sin plass på UV, bli kjent med campus og få flere bekjentskap. 

Her er påmeldingsskjemaet:

https://skjema.uio.no/fadderuv19

 

Men så tenker du kanskje:

"Jeg har ingen å være fadder sammen med..."

    - Ingen problem! Meld deg opp alene, så finner vi en gruppe til deg. Det er flere som melder seg opp al...

Publisert 25. mars 2019 11:02

Vi søker studenter som kan være «studievenner» for nye studenter høsten 2019. Dette er lønnet arbeid på dagtid (i studietiden) og innebærer planlegging og gjennomføring av 5 lunsjer med de nye studentene som starter til høsten. 

Arbeidsfordelingen er slik at alle vil måtte ha ansvar for minst én lunsj, i tillegg til å være med på planleggingen (ca. 2 møter i mai/juni) før semesterstart. Lunsjene vil finne sted fra august til desember.   

Kort om studievenn og formålet med dette: 

Studievenn er tenkt som en utvidet studiestartsordning. Når semesterstartsuken er over er det fortsatt mange studenter som har utfordringer med å komme inn i studentrollen, og vi ønsker derfor å jobbe aktivt med å integrere nye studenter inn i studiene på ISP ved hjelp av medstudenter. Som studievenn bidrar du til et trygt og godt læringsmiljø på institutt og får samtidig en meningsfull arbeidserfaring...

Publisert 5. mars 2019 09:53

På global basis blir det mer og mer populært med sommerskoler for studenter.
Hvert år kommer rundt 550 studenter fra 90 ulike land til Oslo i slutten av juni for å studere seks uker ved Den internasjonale sommerskole ved UiO. I løpet av oppholdet kombinerer de studier med internasjonalisering, sosiale opplevelser og ekskursjoner.

Denne sommeren kan inntil 40 master- og bachelorstudenter ved UiO søke om stipend og plass på sommerskolen. 
Les mer om stipendordningen og hvordan du søker.  Søknadsfrist: 15. mars

Publisert 1. mars 2019 12:00

Kjære alle studenter på ISP!

Vi har innført faste treffetider hver onsdag mellom 12-14. Det betyr at studiekonsulenter for bachelor- og masterprogrammene er tilgjengelig for korte praktiske spørsmål i dette tidsrommet. Du finner oss på våre kontorer i 4.etasje i Helga Engs hus. 

Ønsker du en lengre samtale tilbyr vi veiledning hver torsdag fra 12.15-13.15. Her kan du få veiledning om blant annet tilrettelegging, valg av studier, innpassing av utdanning og studiemestring. Disse veiledningstimene må bookes via UV-info.

Dersom noe haster kan du sende oss en epost:

bachelor@isp.uio.no