Bli-ferdig-seminar fredager 14:15-15:00 på rom 847

Hei, alle MA-studenter som skal levere masteroppgave høst 2020!

Denne våren og også høsten har blitt rar, og vi vet at en del der av dere har blitt sittende mer alene med MA-skrivingen enn det som er vanlig. Innleveringsfristen for MA-oppgaven for høsten er 16. november og vi vil gjerne bidra så mye vi kan til at dere alle kommer i havn med oppgaven før denne fristen.

Et ekstraordinært tilbud frem til levering er et «skriveseminar» eller «bli-ferdig-seminar» som møtes kl 14-15 hver fredag på rom 847. Dette ledes av to erfarne veiledere på instituttet, Scott Gates og Francesca Jensenius. Scott og Francesca sier:

Dette blir en kombinasjon av et seminar og office hours, der målet er å bidra til at dere får mer struktur i skrivingen deres opp mot levering. Hver uke kommer vi til å oppfordre til at dere legger skrivemål for uken og vi ber om en rapport for skrivingen i uken som har gått. Vi er tilgjengelige for å se på struktur og svare på spørsmål av alle slag. Om dere ønsker det, så bidrar vi til å foreslå lese-buddies, noen som jobber med lignende tema som kan se på hverandres tekster, vi kan bidra til å organisere shut-up-and-write-sessions, eller vi kan finne på noe annet som er nyttig for dere. Målet er å hjelpe dere til å skrive, så si fra hva du trenger!

Hvem kan delta?

Da vi informerte om dette på infomøte forrige fredag var vi litt uklare på hvem som kunne komme, så la oss være tydeligere: dette var i utgangspunktet ment som en støtte for de av dere som ikke lenger har rett til veileder eller som er på overtid, men vi vil jo at dere alle skal bli ferdige, så også dere som er i fjerde semester er velkomne, særlig om dere føler at dere kan trenge litt ekstra drahjelp for å bli ferdige!

Påmelding

På grunn av smittesporing må alle som vil delta melde seg på. Påmeldingsskjema finner du her.

 

Med vennlig hilsen,

Institutt for statsvitenskap

Publisert 14. sep. 2020 12:22 - Sist endret 15. sep. 2020 15:41