Utdanningsledelse (master - erfaringsbasert)

Er du leder, mellomleder, lærer eller veileder? Arbeider du med utdanning i kommune eller stat? Da er Masterprogrammet i Utdanningsledelse ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning (ILS) noe for deg.

Studiestart januar 2023, du kan søke fra 15. september.

Hva kan du jobbe med?

  • harald-rutle-utd-led Jeg har fått ”knagger” til å henge beslutningene mine på

    Harald Rutle, nå rektor på Forsvarets høgskole og tidligere administrasjons- og studieleder ved Lørenskog videregående skole. Han har bred arbeidserfaring og har blant annet jobbet innenfor barnevern, psykiatri, politiet, Forsvaret og som selvstendig næringsdrivende i tillegg til flere år som lærer.

  • utd-led-1 Studiet tar opp temaer som er relevant for min hverdag

    forteller Anne Marit Bråten om masterprogrammet i Utdanningsledelse. Hun jobber som inspektør på Kirkeby skole. – I min nåværende jobb er jeg inspektør ved en større skole hvor jeg har ansvaret for 1. – 4. trinn, både elever og personale. I tillegg er jeg del av lederteamet.

  • lien - Matnyttig og morsomt

    Trond Lien (38), nå divisjonsdirerektør hos utdanningsetaten i Oslo kommune. Trond har jobbet i skoleverket siden 1989, og er opprinnelig utdannet siviløkonom. Han har tatt emne 1 og 2 innenfor masterstudiet i utdanningsledelse fordi dette er direkte relevant for jobben hans.