Hyttetur for utviklingsstudier

Velkommen til hyttetur på Studenterhytta for utviklingsstudier!

Studenterhytta i Nordmarka

Det er blitt en tradisjon på programmet at vi inviterer alle nye studenter med på hyttetur i Nordmarka. Dette er en glimrende måte for dere å bli kjent med hverandre på og for oss å bli kjent med dere. Målet med turen er først og fremst den sosiale biten, men det blir også en faglig del.

På turen vil det være noen studenter som allerede har gått en stund på programmet. De vil stå for de sosiale arrangementene, og de kan svare på spørsmål om hvordan det er å være student på utviklingsstudier. Vi håper så mange som mulig blir med da turen ofte gir en god start på studietilværelsen. 

Hva koster det?

Programmet vil betale hoveddelen av det turen koster, men en egenandel (sum annonseres tidlig september) per student er nødvendig. Summen dekker måltider for to døgn.

Påmelding

Frist for bindende påmelding er 1. september. PU tar av seg det praktiske rundt betaling og informerer om dette.

Program

Det praktiske

  • Felles oppmøte tirsdag 17. september, PU vil informere om tidspunkt. Dere tar t-bane og buss til Sørkedalen skole og derfra går dere opp til hytta. Det er ca. 5 km og tar en times tid i rolig tempo. Lurt å pakke i sekk. Hvis du av helsemessige årsaker ikke kan gå 5 km, kontakt studiekonsulent på utviklingsstudier. Vi understreker at det må svært gode grunner til å bestille egen transport. Det er full anledning til å gå inn til hytta alene. Her ser du kart. Ønsker du å kjøre bil til Sørkedalen skole, finnes det offentlig parkeringsplass. Det er ikke mulig å kjøre helt inn til hytta!
  • Alle må huske å ta med seg sovepose/lakenpose og håndkle.
  • Utesko er ikke tillatt inne på Studenterhytta, ta derfor med innesko.
  • De som har allergier i forhold til måltider må oppgi dette ved påmelding til PU.
  • Studenterhytta har skjenkebevilling i kaféen og utendørs. De som ønsker det kan også selv medbringe vin og/eller øl. Sprit er ikke tillatt på Studenterhytta.
  • Kort og kontanter kan benyttes for kjøp av drikke.
  • Alle måltider er som nevnt inkludert, men husk å ta med det dere evt. måtte trenge av snacks.

Lunsj kl. 13-14

Fagprogram kl. 14.15 - 16.15 (omrokkering kan forekomme)

Iselin Shaw jobber for Norges Fotballforbund og vil snakke om veien inn i arbeidslivet, nytten av utviklingsstudier og engasjement i løpet av studiene.

Lars Oskar Slatlem Vik er leder av SVSU og skal snakke om sitt engasjement i foreningslivet på UiO og det å være student på utviklingsstudier.

Elin Grytten Sandnes gjorde sitt feltarbeid i Nepal i vår, og hun skal fortelle om sine erfaringer derfra samt gi praktiske råd og tips.

Programleder Jemima og studiekonsulent Brita vil være tilstede til kl. 17.00.

 

Middag lages i fellesskap fra ca kl 17.30

 

Onsdag 13. september

Pakking, vasking og avreise før kl 12.00

Vi håper så mange som mulig har mulighet og lyst til å bli med. Hytteturene har tidligere vært en stor suksess, og vi vil gjøre det vi kan for at den skal bli det i år også!

Publisert 1. aug. 2019 13:30 - Sist endret 16. sep. 2019 11:16