Informasjonsmøte om University of Queensland

Kunne du tenke deg utveksling til University of Queensland i løpet av graden din ved UiO? Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO.

Lute Coremans, Regional Manager Europe ved University of Queensland i Australia, holder et informasjonsmøte torsdag 7. februar kl. 14:15.

St. Lucia Campus, University of Queensland

University of Queensland (UQ) i Brisbane tilhører den prestisjetunge Group of Eight, en gruppe av høyt rangerte universiteter i Australia. Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO. Les mer om avtalen her.

UiO har både gratis- og betalplasser. UQ står på Lånekassens tilleggsstipendliste for 2019-2020.

Neste mulighet for å søke utveksling er ved søknadsfristen 15. februar - for avreise i høstsemesteret 2019.

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

Publisert 20. des. 2018 09:43 - Sist endret 20. des. 2018 09:43