Informasjonsmøte om University of Sydney

Kunne du tenke deg utveksling til University of Sydney i løpet av graden din ved UiO? Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO.

Thommy Gatlin, fra Sydney Global Mobility Office, holder et informasjonsmøte mandag 21. januar kl. 12.15.

Darlington Campus, University of Sydney

University of Sydney i Australia tilhører den prestisjetunge Group of Eight, en gruppe av høyt rangerte universiteter i Australia. Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO. Les mer om avtalen her.

UiO har vanligvis 3 - 4 ledige plasser uten skolepenger hvert semester, og mange betalplasser ledig. University of Sydney står på Lånekassens tilleggsstipendliste for 2019-2020.

Neste mulighet for å søke utveksling er ved søknadsfristen 15. februar - for avreise i høstsemesteret 2019.

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

Publisert 9. jan. 2018 11:12 - Sist endret 14. jan. 2019 13:17