Veiledning om UiO-avtalene

Interessert i mer informasjon om utveksling til USA, Canada, Sør-Afrika, Australia, Asia, Brasil,  Chile eller andre spennende steder? UiO har et stort utvalg av utvekslingsavtaler som er åpne for UiO-studenter fra mange fagmiljøer. Vi har ekstra veiledning om disse avtalene torsdag 13. september i Knutepunktet!

UiO-avtalene er avtaler som er inngått direkte med UiO, og ikke knyttet til et spesielt fakultet eller institutt.

Kom til Knutepunktet torsdag 13. september for å snakke med oss om disse avtalene! Hvis tidspunktet ikke passer kan du avtale veiledning ved å sende en e-post til utveksling@uio.no. Husk å oppgi avtalene eller landene du er interessert i, samt hvilken studieprogram og nivå du går på.

Se også hva som skjer på ditt fakultet:

Seksjon for opptak og tilrettelegging
Emneord: Utveksling, UiO-avtalene, Knutepunktet
Publisert 21. aug. 2018 11:33 - Sist endret 21. aug. 2018 11:33