Mange gratisplasser i Canberra

Har du lyst til å studere ved Oseanias høyest rangerte universitet? UiO har 10 gratisplasser ved Australian National University (ANU) høsten 2020 og du har mulighet til å søke! ANU er et svært anerkjent forskningsuniversitet som er kjent for fagområder humaniora og samfunnsvitenskap, spesielt politikk, internasjonale relasjoner og Asia-studier.

UiO har gleden av å meddele av vi har 10 gratisplasser ved Australias beste forskningsuniversitet! Universitetet ligger i hovedstaden Canberra, 3 timer fra Sydney, og er en perfekt destinasjon for deg som ikke vil følge strømmen og samtidig studere ved et fantastisk universitet. Du må ha min. C i snitt og hvis du har 4 eller bedre i engelsk fra videregående, slipper du å ta språktest.

ANU tilbyr et bredt spekter av studier og er spesielt kjent for studier innen politikk, internasjonale relasjoner, Asia-studier, historie og arkeologi.

Les mer om ANU og hvordan du kan søke utveksling dit.

Foto: ANU

Publisert 5. des. 2019 10:26 - Sist endret 5. des. 2019 12:26