Informasjonsmøte om sommerskole i Sydney

Fikk du ikke dratt på utveksling til Australia i år, men har 4 uker ledig i sommer? Bli med på virtuelt informasjonsmøte om sommerskole i Sydney!

Bildet kan inneholde: himmel, arkitektur, bygning, by, tre.
Foto: University of Sydney

University of Sydney håper at grensene er åpne igjen til sommeren og inviterer til virtuelt informasjonsmøte om deres sommerskole i juli.

Hvis du ikke fikk muligheten til å dra til Sydney på vanlig utveksling i år, kan dette være et alternativ for en smakebit på en akademisk hverdag i Australia.

Varighet: 4 uker
Studiepoeng: mellom 7,5 og 15 studiepoeng
Kan støttes av Lånekassen.
Les om faglig innhold og pris.

Universitetet tilhører den prestisjetunge Group of Eight, en gruppe av høyt rangerte forskningsuniversiteter i Australia. Les mer om universitetet her.

Meld deg på virtuelt informasjonsmøte her!

Dette er ikke en sommerskole du søker på gjennom UiO, men har du spørsmål, kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

University of Sydney
Publisert 4. jan. 2021 15:56 - Sist endret 4. jan. 2021 15:56