Informasjonsmøte om utveksling til University of California

Kunne du tenke deg å dra på utveksling til en campus ved University of California? Kom på informasjonsmøte for å høre om dine muligheter!

UiO har avtale med hele University of California-systemet, noe som innebærer en unik mulighet til å studere ved en av UCs 9 campuser. Du søker innen 15. februar for å bli nominert til UC Education Abroad Program (UCEAP). Videre må du søke direkte til UCEAP med tre UC-campuser du ønsker å studere ved. UCEAP plasserer deg deretter på den campusen som passer best til din faglige profil og akademiske resultater.

Siden vi mottar en del spørsmål om dette med plassering og valg av campus, inviterer vi til et informasjonsmøte slik at aktuelle søkere kan får svar på det dere lurer på.

Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO og vi har inntil 30 gratisplasser tilgjengelig. Les mer om avtalen her.

Neste søknadsfrist er 15. februar for utveksling høst 2020 og eller vår 2021.

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

Publisert 6. feb. 2020 12:13 - Sist endret 6. feb. 2020 12:16