Informasjonsmøte om utveksling til University of California

Kunne du tenke deg å dra på utveksling til en campus ved University of California? Bli med på informasjonsmøte på Zoom for å høre mer.

UiO har avtale med hele University of California-systemet, noe som innebærer en unik mulighet til å studere ved en av UCs 9 campuser. Du søker innen 15. februar for å bli nominert til UC Education Abroad Program (UCEAP). Videre må du søke direkte til UCEAP med tre UC-campuser du ønsker å studere ved. UCEAP plasserer deg deretter på den campusen som passer best til din faglige profil og akademiske resultater.

Siden vi mottar en del spørsmål om dette med plassering og valg av campus, inviterer vi til et digitalt informasjonsmøte slik at våre studenter kan får svar på det dere lurer på.

Avtalen er åpen for studenter fra de fleste fagmiljøer ved UiO og vi har ca. 13 gratisplasser tilgjengelig. Les mer om avtalen her.

Join Zoom Meeting
Meeting ID: 658 6630 9908
Passcode: 054925

Søknadsfrist er 15. februar for utveksling høst 2022 eller et hele det akademisk året 2022/2023.

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på utveksling@uio.no

Publisert 27. des. 2021 11:07 - Sist endret 27. des. 2021 11:07