Utvekslingsavtale mellom National University of Singapore og Senter for entreprenørskap

Singapore er et av fire steder du kan ha utenlandsopphold via studieprogrammet Gründerskolen. Undervisningen leveres av NUS Business School, som er ledende i verdenssammenheng.

Hvem kan søke?

Denne avtalen er kun for studenter på studieprogrammet Gründerskolen.

Språk

Undervisningen foregår på engelsk.

Hvilke emner kan jeg ta?

Du vil ta emnet BMA5108 - Technopreneurship, 4 credits. Dette tilsvarer 6 studiepoeng ved UiO. Du vil også ta UiO-emnet ENT4194 - Cosultancy Project (4 studiepoeng) mens du er i Singapore. I tillegg til studiene vil du ha praksis i en oppstartsbedrift.

Hvor lenge varer semesteret?

Utenlandsoppholdet varer i 12 uker i perioden juni-august. Kurset ved NUS går normalt intensivt fra slutten av juni til eksamen en av de første dagene i august. Deretter skal du jobbe med oppgaven i ENT4194, se over. 

Hva koster det?

SGD 4 666 (tall for 2014). Utenlandsoppholdet ved Gründerskolen er støtteberettiget hos Lånekassen.

Bolig

Innovasjon Norge i Singapore vil på vegne av Senter for entreprenørskap sørge for bolig for alle Gründerskolen-studentene. Det bor normalt seks studenter i en leilighet, og du vil dele rom med en medstudent av samme kjønn. Boligkostnadene ligger på ca. SGD 3 950 totalt (tall for 2014).

Visum

Innovasjon Norge og NUS vil samle inn nødvendig informasjon i vårsemesteret. Første uke i Singapore vil du få hjelp til å ordne visum. Du trenger ikke dette ved innreise.

Slik søker du

Søknaden består av to deler. Søknadsfrist 15. oktober.

Fakta om avtalen

Avtaletype

Bilateral

Studienivå

Master

Avtaleeier

Senter for entreprenørskap