Utvekslingsavtale mellom University of Cambridge og Kjemisk institutt

The University of Cambridge er uten tvil et av verdens ledende universiteter. Internasjonale rankinglister plasserer Cambridge på annen plass over verdens ledende forskningsuniversiteter. Siden 1904 har 81 personer tilknyttet Cambridge vunnet Nobelpriser, og Cambridge kan skryte av å ha vinnere innenfor alle Nobel-kategoriene. I 2009 fylte universitetet 800 år.

Hvem kan søke?

Alle kan søke, men kjemi- og MENA-studenter blir prioritert. Karaktersnitt på B kreves. En student for inntil ett år hvert studieår, med søknadsfrist 15. februar.

Språk

Engelsk.

Hvilke emner kan jeg ta?

Se oversikt over emner.

Ett års fulltidsstudium gir 60 studiepoeng.
For å få en gyldig karakerutskrift, må du bestille. Mer informasjon om dette finner du på Universitetet i Cambridge sin side om diplomer og karakterutskrifter under Transcripts > Ordering transcripts.

Hvor lenge varer semesteret?

Studieåret ved Cambridge er delt inn i tre terminer. Michalmas Term varer fra begynnelsen av oktober til slutten av november. Lent Term er fra midten av januar til midten av Mars. Easter Term varer fra midten av April til midten av juni. Mye av undervisningen ved Cambridge er obligatorisk.

Hva koster det?

Erasmus-studenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved UiO for det semesteret de er i utlandet. De slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Bolig

The University of Cambridge har et boligkontor som er behjelpelig med studentbolig eller privat bolig.

Slik søker du

Du søker på utvekslingsavtalen gjennom SøknadsWeb. Fristen er 15. februar. Slik søker du.

Logg på Søknadsweb

Om universitetet

Land

Storbritannia

By

Cambridge

Nettside

http://www.cam.ac.uk/


Alle avtaler med dette universitetet

Fakta om avtalen

Avtaletype

Erasmus+

Studienivå

Bachelor

Avtaleeier

Kjemisk institutt