Utvekslingsavtale mellom Rice University og Senter for entreprenørskap

Houston er et av fire steder du kan ha utenlandsopphold via studieprogrammet Gründerskolen. Undervisningen leveres av Rice Alliance for Technology and Entrepreneurship, som er blant de beste på entreprenørskapsutdanning i USA.

Hvem kan søke?

Denne avtalen er kun for studenter på studieprogrammet Gründerskolen og MSc.in Innovation and Entrepreneurship.

Språk

Undervisningen foregår på engelsk.

Hvilke emner kan jeg ta?

Du vil ta emnet ENT4190 - Entrepreneurship Theory in an International Context (10 studiepoeng). All undervisning gis av Rice University lokalt på vegne av UiO. I tillegg til studiene vil du ha praksis i en oppstartsbedrift.

Hvor lenge varer semesteret?

Utenlandsoppholdet varer i 12 uker fra midten av mars til begynnelsen av juni. Kveldsundervisning to ganger i uken gjennom hele perioden.

Hva koster det?

USD 5 825 (tall for 2017). Utenlandsoppholdet er støtteberettiget hos Lånekassen. Se Gründerskolens nettside om finansiering

Bolig

Det bor normalt fire studenter i en leilighet, og du vil dele rom med en medstudent av samme kjønn. Boligkostnadene ligger på ca. USD 2 950 (tall for 2017). Se Gründerskolens nettside om finansiering

Visum

Du trenger visum før avreise. Senter for entreprenørskap vil hjelpe deg i denne prosessen. Du kan ikke søke visum før du blir bedt om det. Generell informasjon om hva som inngår i søknadsprosessen finner du på ambassadens nettsider.

Slik søker du

Søknaden består av to deler. Søknadsfrist 15. oktober.

Om universitetet

Land

USA

By

Houston, Texas

Nettside

http://www.rice.edu/


Alle avtaler med dette universitetet

Fakta om avtalen

Avtaletype

Bilateral

Studienivå

Master

Avtaleeier

Senter for entreprenørskap