Omgjøring til digital undervisning

Dersom undervisningen din skal bli digital, kan du nå endre dette gjennom detaljeringsgrensesnittet i timeplanen. Dette bidrar til at studentene vil ha oppdaterte timeplaner med hvor undervisningen skal foregå.

Legg til digitalt rom

For å legge til et digitalt rom går du til timeplanen (Figur 1), og velger den timen du skal redigere på og Gjør om til digital undervisning (1). Deretter velger du riktig rom fra nedtrekkslisten (2) før du lagrer.

Figur 1

Skjule rom fra timeplanen

Å legge til et digitalt rom vil i dag skjule de andre rommene på aktivitetstiden fra timeplanen. Dersom du mot formodning ønsker å vise de fysiske rommene har du mulighet til å huke av for dette etter at du har lagret (Figur 2). Husk å lagre etter at du har gjort dette.

Figur 2

Lenke til digitale flater


Hvis du har mulighet til å legge til detaljer på aktivitetstiden din, anbefaler vi at du legger inn lenken til f.eks. Zoom-rommet i "Pensum". Dette vil da dukke opp i timeplanen for studentene (Figur 3).

 

Figur 3

 

Du kan kun legge til digitale rom på fremtidige aktivitetstider, eller på aktivitetstider som har blitt gjennomført den siste uken.

 

Video: Redigering fra TP

 
 
Publisert 19. mars 2020 20:17 - Sist endret 31. mars 2020 14:25