Nå er det slutt for Fronter

1. februar 2019 er det etter 18 år slutt for Fronter på UiO. Tilgangen stenges, og alt som er der, blir borte. Har du noe i Fronter du vil hente ut eller ta et sist blikk på, må du gjøre det før 1. februar.

Fronter ble i sin tid anskaffet som UiOs digitale læringsomgivelse. Digitale læringsomgivelser var den gang noe helt nytt i Universitets- og høgskolesektoren og etter hvert fulgte andre norske universiteter og høgskoler etter. På det meste benyttet om lag to tredjedeler av UiOs ordinære emner Fronter i undervisningen. I tillegg kom en rekke etter- og videreutdanningsemner, men alt har sin tid. Fronter er nå faset ut i stort sett hele den norske Universitets- og høgskolesektoren, og på de fleste institusjonene har Canvas overtatt.

Har du fortsatt noe materiale liggende i Fronter må du hente ut dette innen 1. februar hvis du ønsker å ta vare på det.

Publisert 24. jan. 2019 10:46 - Sist endret 11. feb. 2019 09:54