Nye IT-tjenestesider med A til Å-liste

IT-tjenestesidene på UiO har fått nytt utseende med mer fokus på tjenestene. Helt nytt er også A til Å-liste over alle tjenestene, som også fungerer som en tjenestekatalog. Vi håper tilbudet framstår som oversiktelig og lettere å finne  fram i.

Bilde av tjenestekatalog

IT-tjenestesidene er lagt om til ny design med mer fokus på tjenestene, og i tillegg finnes det nå en A til Å-liste det alle tjenestene vises. A til Å-listen fungerer som en tjenestekatalog og kan filtreres på brukergruppe og tjenesteområde. For de tjenestene som lagrer data, vises også hvilke informasjonskategorier som kan lagres.

Inngang til listen og IT-tjenestesidene ligger på uio.no/tjenester/it/ på norsk og på uio.no/english/services/it/ på engelsk. Det er noen færre tjenester på engelsk, og det er fordi vi har noen tjenester som er under utfasing eller ikke er relevante. Ellers skal alle tjenester være representert på begge språk.

Om dere finner noe som ikke ser riktig ut, om det er tjenester dere savner eller annet, er det bare å melde fra til webredaksjon@usit.uio.no.

Vi håper tilbudet blir mer oversiktlig og at dere blir fornøyd.

Publisert 1. okt. 2019 11:04 - Sist endret 3. okt. 2019 11:20