Er du fornøyd med UiO programkiosk?

UiO Programkiosk har vært i bruk på UiO i 10 år. Tjenesten har nesten 6000 brukere innom på en måned, så den er altså mye brukt og godt kjent. Men hvor fornøyd er brukerne med tjenesten? 

Bildet kan inneholde: Tekst, Font, Produkt, Skjermbilde, Datamaskinikon.

Nyttig for mange

UiO Programkiosk gjør det mulig å bruke programmer uten å installere dem på maskinen du sitter ved, og kan i tillegg gi tilgang til hjemmeområde, fellesområder og ressurser som kan brukes kun fra UiO-nettet, også når du er hjemme eller på reise. Siden tjenesten er svært mye brukt, vet vi at den fyller et behov, og nå vil USIT gjerne vite om du som bruker UiO Programkiosk er fornøyd.

Fornøydhetsbarometer

– Vi tenker ofte at når en tjeneste er mye brukt, er også folk fornøyd med den. Og med svært høyt antall brukere jevnlig gjennom 10 år, er jo UiO Programkiosk en suksess, sier USITs tjenesteansvarlige for UiO Programkiosk, Ketil Klepsvik. – Men vi er også klar over at mange er nødt til å bruke UiO Programkiosk for å utføre sine daglige oppgaver, eller for å kunne jobbe når de er på reise eller jobber hjemmefra. Og brukstallene har vi, men nå vil vi vite om folk faktisk er fornøyd. Vi sender ut den enkleste spørreundersøkelsen vi kunne tenke oss. Vi spør rett og slett om du er fornøyd; ja eller nei. Om du velger "nei", kan du velge blant et par alternativer, eller oppgi grunnen til at du ikke er fornøyd, i et fritekstfelt. Enkelt og greit. Fritekstfeltet kan du forresten også bruke til å fortelle oss andre ting i forbindelse med UiO programkiosk, for eksempel hva du liker ved kiosken, fortsetter Klepsvik

Sjekk innboksen

Undersøkelsen fra USIT sendes på e-post til et utvalg brukere som har vært innlogget på UiO Programkiosk de siste 90 dagene. – Vi håper virkelig at så mange som mulig svarer, Det tar faktisk - helt sant - mindre enn 5 minutter å svare på undersøkelsen. Den har bare ett spørsmål, så får du e-post med overskriften "Er du fornøyd med UiO programkiosk", så svar på skjemaet. Svarene vil bli brukt for å utarbeide brukertesting og planer for forbedring og videreutvikling, og kommer oss alle til gode, avslutter Klepsvik.

Når og hva?

Undersøkelsen sendes ut i uke 19. Hvis du ikke får e-post om undersøkelsen men likevel har lyst til å si din mening, kan du fylle ut og sende inn skjemaet her:

Undersøkelsen er anonym, men innlogging er aktivert slik at man ikke kan levere flere svar pr. person. Frist for å svare på undersøkelsen er 18. mai.

 

Publisert 6. mai 2019 12:52 - Sist endret 6. mai 2019 14:33