Slutt for folk.uio.no

Fra 1. september 2020 faser vi ut den gamle webserveren folk.uio.no. Husk å flytte innholdet ditt til nye plasseringer hvis du ønsker det.

Bildet kan inneholde: verden.

Ting å huske på

Vi minner om at det nærmer seg slutten for den gamle webserveren folk.uio.no. Mange har hatt liggende ulike typer innhold her, og noe har vært der siden 1990-tallet. Her kommer noen korte punkter som oppsummerer ting du bør huske.

  1. Innholdet ditt forsvinner ikke. Selv om vi skrur av webserveren, vil innholdet fortsatt ligge på hjemmeområdet ditt, i mappen www_docs. Det bare vises ikke på Internett. Du kan altså flytte innholdet når du vil, til de stedene det passer best, hvis du ønsker å gjøre det tilgjengelig på web.
  2. Innhold som skal publiseres, må legges der det hører hjemme. Les om hvor du bør plassere ulike typer innhold for å publisere det.
  3. Innhold knyttet til undervisning og forskning, hører ofte naturlig hjemme på UiOs nettsted. For innhold som ikke er knyttet til UiO, eller av andre grunner ikke passer noe sted på UiOs nettsted i Vortex, har vi satt opp en ny server som heter folk.universitetetioslo.no. Det er raskt og enkelt å flytte innholdet ditt. Les om hvordan du flytter dit.

    Denne nye serveren vil bestå som en tjeneste, men er kun ment for innhold som ikke hører hjemme på UiOs vanlige nettsider.

     

Har du spørsmål om dette, kontakt din lokale IT-ansvarlige eller din lokale nettredaktør.

 

Publisert 18. aug. 2020 10:23 - Sist endret 21. aug. 2020 14:05