Teams uten eiere / Teams without owners

Gruppe for drift av Mac, mobile enheter og meldingstjenester rydder i teams (grupper) i Microsoft 365 ved Universitetet i Oslo. I den forbindelse er det en del teams hvor det ikke lenger finnes eiere. For å være sikre på at det ikke slettes teams som det fremdeles er behov for, er det sendt ut e-post til resterende medlemmer av teamet, med beskjed om at de må ta kontakt med teams-drift@usit.uio.no.

Dersom det ikke blir pekt ut ny eier(e) for teamet, vil teamet bli slettet 1. mai sammen med all tilknyttet kommunikasjon, filer og oppgaver.

Information in English

Group for MacOS, Mobile Devices and Messaging Services Operations are deleting teams (groups) in Microsoft 365 at the University of Oslo. There are a number of teams where there are no longer any owners. To be sure that teams that are still needed are not deleted, e-mails have been sent to the remaining members of the team, informing them that they must contact teams-drift@usit.uio.no.

If no new owner(s) is appointed for the team, the team will be deleted on 1 May together with all associated communication, files and tasks.

Publisert 9. apr. 2021 14:33 - Sist endret 9. apr. 2021 16:55