Planlagt nedetid for Sympa og Roundcube

Tirsdag 28. november mellom cirka 19.30 og 20.00 vil levering av e-post til e-postlistesystemet Sympa bli pauset i forbindelse med en databaseoppdatering. I tillegg vil nettsidene til den gamle webmailløsningen Roundcube (webmail.uio.no), samt nettsidene til Sympa og sympaadmin være utilgjengelige i deler av tidsrommet.

In the evening of Tuesday November 28th, between 19:30 and 20:00, e-mail deliveries to the mailing list system Sympa will be paused due to a database update. The old webmail service, Roundcube, and the web interface for the mailing list system Sympa will be unavailable as well.

E-postlistesystemet - Sympa

E-postsystemet vil ta i mot e-post til lister som normalt under oppdateringen, men de vil ikke bli levert før etter at oppdateringen er ferdig og databasen til Sympa er tilgjengelig igjen. I tillegg vil ikke nettsidene til Sympa eller sympaadmin-programmet kunne brukes (for å gjøre endring på lister, moderere e-post osv.).

Webmail - Roundcube

Det vil ikke være mulig å bruke den gamle webmail-tjenesten, Roundcube, til å lese og skrive e-post under nedetiden. Med unntak av forsinkelsene som er nevnt over, så vil alle andre e-postprogrammer (Thunderbird, Outlook, Alpine, Apple Mail, osv.) fungere som normalt. For brukere som er migrert til den nye e-post og kalenderløsningen, så vil Outlook Web App (OWA) også fungere som normalt.

Vi beklager ulempene dette medfører. Vennligst kontakt postmaster@usit.uio.no om du har spørsmål eller kommentarer.

-- 
mvh Postmaster
Gruppe for drift av meldingstjenester

 
Publisert 28. nov. 2017 17:55 - Sist endret 28. nov. 2017 17:55