English version of this page

Mangler du passord eller brukernavn?

På UiO bruker du samme brukernavn og passord til pålogging på datamaskiner og IT-tjenester. Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt, eller kanskje du ikke har passord og brukernavn?

Har du glemt brukernavnet ditt?

Brukernavnet ditt vises sammen med annen informasjon om deg når du søker på navnet ditt i personsøk ved UiO. Personsøk er tilgjengelig oppe til høyre på www.uio.no og på alle fakulteters og institutters forsider på nettstedet. UiOs Passordtjenester gir deg også mulighet for å få opp en liste over dine brukernavn om du identifiserer deg med enten fødselsnummer eller ditt studentnummer ved UiO. Dersom du har reservert deg mot å vises gjennom personsøk og har ikke registrert mobilnummeret i Studentweb, må du kontakte Student-IT eller din lokale IT-avdeling for å få oppgitt brukernavnet ditt.

Ny student uten brukernavn og passord?

Har du glemt passordet ditt?

Er du student eller ansatt med registrert mobilnummer?

Er du student eller ansatt som bor i Oslo, uten registrert telefonnummer?

Kontakt Student-IT ved fakultetet ditt eller Houston. Du må møte opp personlig for å få nytt passord. Ta med gyldig legitimasjon.

Er du student som bor utenfor Oslo, uten registrert telefonnummer?

Kontakt Student-IT ved fakultetet ditt eller Houston. Nytt passord kan sendes til adressen du har oppgitt i semester-registreringen.

Er du student som bor i utlandet eller oppholder du deg midlertidig i utlandet?

Er du ikke tilknyttet et bestemt fakultet, eller er usikker på hvor du kan henvende deg?

Publisert 5. nov. 2010 12:26 - Sist endret 21. juli 2017 11:40