Skifte passord

Du må skifte passord minimum én gang i året. Du får en påminnelse på e-post når du må skifte passord. Det kan ta noe tid før det nye passordet virker overalt. Det kan derfor være lurt å skifte passord på slutten av dagen.

Slik skifter du passord

Passordtjenester finnes både på norsk og engelsk. Hvis du vil skifte språk i Passordtjenester, klikker du på English (evt. Norsk) øverst til høyre på en av sidene i applikasjonen.

Husk å aldri fortelle, låne bort eller på annen måte røpe passordet dittLes mer om passord og sikkerhet her.

Se hvordan du lager et godt passord.

• Hvis er student eller ansatt, har glemt passordet ditt, og er registrert med mobilnummeret, kan du selv bestille nytt passord i Passordtjenester.
  • Hvis du ellers har glemt passordet ditt, eller hvis kontoen din er sperret, finner du kontaktpunkter som kan hjelpe deg her. Ta kontakt på riktig kontaktpunkt også om du ikke har skiftet passord innen fristen.
Publisert 15. des. 2016 16:00 - Sist endret 1. sep. 2018 17:59