Importere adressebok til Evolution

Dette er en trinn-for-trinn veiledning om å importere adresseboka fra Thunderbird eller et annet e-postprogram til Evolution.

Mange har adressebøker fra for eksempel Thunderbird eller Webmail, og ønsker å bruke disse i andre klienter.

Start en import

1. Start med å gå til Contacts i navigasjonspanelet. Velg File -> Import. Du får nå opp en veiviser - Evolution Import Assistant:

Import Wizard

2. Gå til Importer Type, og velg Import a single file.

Importer Type

3. Under Select a file velger du filen du vil importere. Filtype vil bli valgt basert på fil hvis mulig

Select a file

4. Import Location lar deg velge adresseboken du vil importere inn i.

Import Location

5. Klikk Apply når du komemr til Import Data

Apply import

Publisert 7. nov. 2016 12:29 - Sist endret 9. nov. 2016 14:21