Reminders - Gjøremålslister

Veiledningen viser hvordan en kan bruke Reminders applikasjonen mot UiOs e-post og kalendertjeneste.

UiO har ikke noen databehandleravtale med Apple. Det betyr at en ikke skal bruke Reminders mot Apples skytjeneste (iCloud).

Hva kan du gjøre med Reminders?

Reminders (Påminnelser) er en applikasjon som finnes både for macOS, iPhone og iPad. Denne veiledningen viser hvordan du kan bruke e-post- og kalenderløsningen til UiO til dine gjøremålslister og gjennom det ha dine gjøremål i synk på tvers av dine Apple enheter.

Ikke alt egner seg i kalenderform og mange av oss har behov for enkle gjøremålslister (huske- eller oppgavelister), så hvorfor ikke bruke Reminders?

Skjermbilde av Reminders (Påminnelser)

Med Reminders kan du organisere dine gjøremål i forskjellige lister som er tilgjengelig under My Lists.

Du kan videre legge til notater for det enkelte gjøremålet og et tidspunkt for når oppgaven skal gjøres eller være gjort (Today, Tomorrow, This weekend eller Custom...)

Alle gjøremålene som har forfall i dag vises ved å klikke på knappen Today og alle andre gjøremål som har en forfallsdato vises ved å klikke på knappen Scheduled.

Du har også et søkefelt for å finne tilbake til et gjøremål (og hvor du også kan søke på allerede fullførte oppgaver.

Publisert 26. okt. 2016 08:43 - Sist endret 8. juli 2021 14:32