Få oversikt over dine listemedlemskap

Hvordan være medlem med en adresse som ikke tilhører UiO og hva gjør du dersom du har glemt passordet ditt?

Grensesnitt for listeadministrasjon

Innlogging i webgrensesnittet

UiOs e-postlistesystem Sympa har et webgrensesnitt du kan logge deg inn i. Gjennom dette grensesnittet kan du blant annet:

  • Melde deg på e-postlister
  • Melde deg av e-postlister
  • Endre mottaksinnstillinger

Grensesnittet gir dessuten oversikt over hvilke e-postlister du abbonerer på, og hvilke e-postlister som er offentlig tilgjengelig ved din enhet.

For å logge deg inn på e-postlistesystemets webgrensesnitt, går du til http://sympa.uio.no og velger din enhet. I innloggingsboksen øverst til venstre i skjermbildet kan du logge inn. For å logge inn bruker du ditt vanlige UiO-brukernavn og passord. NB! Det finnes et unntak; om du ønsker å bruke en "pluss"-adresse (dvs. brukernavn+tekst@domene.uio.no) så vil man ikke kunne logge inn med vanlig UiO-brukernavn og passord.

Abonnere på lister uten å ha e-postadresse på UiO

Det er mulig å abonnere på e-postlister på UiO selv om du ikke har brukernavn og passord ved UiO. For å kunne gjøre dette, må du få et passord til e-postlistesystemet. For å få dette passordet må du klikke på "First login", og oppgi e-postadressen din i feltet "Your e-mail address". I løpet av noen minutter vil du få tilsendt et passord til den e-postadressen du oppga.
 

Glemt passord?

Dersom du er tilknyttet UiO, kan du ikke få tilsendt et nytt passord til listeadministrasjonssystemet. Om du har glemt ditt passord, må du ta kontakt med din lokale IT-ansvarlige.

For abonnenter som ikke er tilknyttet UiO, er det mulig å få tilsendt et nytt passord pr. e-post. Dette får du ved å klikke på "Lost password?", og deretter oppgi den aktuelle e-postadressen.

Publisert 2. mai 2010 18:35 - Sist endret 10. juni 2010 11:41