Velge språk

Du kan endre språk på e-postlisteadministrasjonssystemet.

 

Endringen har kun effekt i webgrensesnittet på https://sympa.uio.no. Automatiske e-post som sendes ut, slik som passordpåminnelse (gjelder kun dersom du ikke bruker en UiO-tilknyttet medlemsadresse), abonnementspåminnelse, velkomstmeldinger ol., vil fremdeles kun komme på engelsk.

Hvilke språk kan jeg velge mellom?

Vi har gjort tilgjenglige fire språk: engelsk (default), bokmål, fransk og "simplified chinese". Med en gang nynorsk-oversettelsen av grensesnittet er omfattende nok til at den oppleves som nyttig vil også denne bli lagt til listen.

Sympa sitt oversettelsesprosjekt (se http://pootle.sympa.org) har oversettelser for mange flere språk. Vårt utvalg er basert på tilgjenglighet og nytte. Om du ønsker flere språk tilgjenglige, ta kontakt med oss på postmaster@usit.uio.no.

Hvordan velger jeg?

  1. Logg deg inn på https://sympa.uio.no/uio.no .
  2. Til venstre i skjermbildet har du en kolonne til venstre med oversikt over dine preferanser og medlemskap. Under denne kolonnen har du et felt som heter "Language Selection" med en rullemeny etter seg. Denne rullemenyen inneholder mulige språkvalg og er til enhver tid satt til det valgte språket. Velg ønsket språk fra denne menyen. Du kan også velge språk under "Your preferences". Dette har akkurat samme effekt som det beskrevet her. 
Publisert 2. mai 2010 18:38 - Sist endret 29. mai 2010 19:05