Programmer for Linux

Anbefalt løsning:

• Fedora: Evolution gir integrert kalender og e-post
  • RHEL: Thunderbird + OWA
    • Kan brukes sammen med Outlook Web App – OWA – Outlooks webmailløsning som gir tilgang til kalender eller med Lightning

Alternative løsninger (kan brukes ved spesielle behov eller ønsker):

• Exchange støter bruk av IMAP, de fleste IMAP-klienter kan dermed brukes, men vi garanterer ikke brukerstøtte på disse. POP er ikke lenger støttet. OWA vil i hovedsak være kalenderklient.
Publisert 8. jan. 2014 11:06 - Sist endret 21. nov. 2018 08:32